Dear Mr Jovi

Olen saanut promoamiseen hyvää oppia seuratessani Hurjien Hippien mediavalloitusta. Gonzaleksen kyky kirjoittaa lehdistötiedotteita asiasta kuin asiasta on tehnyt vaikutuksen. Hurjat Hipit ehtii hajota pariinkin kertaan vain tehdäkseen pikaisen comebackin. Näistä kaikista Gonzales kirjoittaa lehdistötiedotteet ja lehtijuttujen ilmestyttyä perään lähtevät usein vielä oikaisupyynnöt.

Media lähtee mukaan ilmeisen innostuneesti. Aamulehti uutisoi Hurjien Hippien edesottamuksista riemastuttavasti samalla palstalla vainajien ja shakkitulosten kanssa.

Itsellänikin toki on kokemusta kirjoitushommista jo 80-luvulta saakka. Kun Bon Joville etsitään lämmittelijää Olympiastadionin keikalle, muistan Mr Simmonsille kaksikymmentä vuotta aiemmin lähettämämme demon saatteineen. Kirjoitan avoimen kirjeen, jolla lämppäripaikan luulisi heltiävän.

”Dear Mr Jovi,
it seems that we might share a stage at Olympic Stadium in Helsinki with You and my band Veljekset Perse. That’s sensational news!
I have been waiting for this 25 years with the guitar in my hand. In coincidence we even made a song called ”Livin’ Like a Virgin”, but after your mega hit ”Livin’ On A Prayer” we translated it into Finnish and renamed it as ”Kyrpääsit ei lyki”.
We don’t want people to mix up two great bands!
Olympic Stadium in Helsinki has been an eyewitness of great moments during these years. Who can’t remember Tiina Lillak, World Champion in Women’s Javelin, who threw like a man. And yes, she was definitely she!
And Martti Vainio and his bronze medal in Helsinki 1983. Even if later he was caught on doping (anabolic steroids) that was still remarkable achievement!
And now, 2011, the time has come to make history together!
As we say in Finland: ”Let’s meet at the Stadium!”

Yours truly,
Darwin Sorjonen
Veljekset Perse / Brothers in Arse”

Ilmeisesti kirje ei saavuta herra Jovia. Vastausta kirjeeseen ei kuulu sen enempää kuin Mr Simmonsiltakaan. Lämmittelijän pesti jää saamatta.

Jatkuva mesoaminen alkaa käydä jo työstä. Onneksi Myspacen suosio romahtaa ennen kuin itselleni iskee burn out. Veljekset Perseen saldoksi jää lähes 20 000 Myspace-kaveria, neljännesmiljoona profiilivierailua ja lukemattomia kieli poskessa vietettyjä hetkiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s