Romantic Brothers

Keskellä muita bändikuvioita osallistun kavereiden kanssa Kerubissa järjestettävään kilpailuun nimellä Romantic Brothers. Kyseessä on Rienatyttöjen järjestämä playback-kilpailu, mutta meidän esityksemme harhautuu lähes vahingossa enemmän performanssin puolelle. Eipä tuo ole niin tarkkaa. Alkavat samalla kirjaimella.

Mukanani ovat Swein ja Roger. Swein on tuttu kaveri jo yläasteelta, kun matkustimme samalla koulubussilla. Hän jäi bussin kyydistä aiemmin kuin minä ja lähtiessään tervehti näyttämällä paljasta persettään bussin perään. Myöhemmin soitimme yhdessä Ultimatumissa. Nyt mieheksi varttunut Swein käyttää komeaa ääntään KaMu ry:n solistina.

Perseellänsä on taipumus vilahdella esiin edelleenkin herkästi.

Swein oli KaMu ry:ssä aluksi basistina, kun laulusolistin paikka annettiin Rogerille. Roger sanoitti ensimmäisiin treeneihinsä kappaleen ”Ryyppääminen kielletty”:

”Miksi Alko itseään vastaan mainostaa,
miksi Alko vie kaljat käsistä?
Miksi ei saa ryypätä,
renttuilla ja räyhätä?”

Treeneissä huomasimme, että Rogerin ja Sweinin olisi syytä pysyä omilla vahvuusalueillaan ja vaihtaa paikkoja keskenään.

Romantic Brothers panostaa esityksessään erotiikkaan. Alkunauhanamme on rautalankayhtye Nero and the Gladiatorsin ”Entry of the Gladiators”, jota olemme käyttäneet myös Brotherhood of Tatumin kanssa.

Marssimme lavalle kylpytakkeihin pukeutuneina.

Kappaleen loputtua alkaa itse kyhäämämme taustamusiikki, joka koostuu Rytmijumalan säkätyksestä ja saksalaisia pornoleffoja imitoivasta voihkimisesta.

Riisumme kylpytakit yltämme.

Minä ja Roger asetumme lavalle selälleen, ja Swein alkaa hieroa mahojamme. Voihkiminen nauhalla yltyy. Swein kaivaa kylpytakkinsa kätköistä piimätölkin ja kaataa piimät mahojemme päälle. Kiemurtelemme selällämme.

Swein hieroo piimää mahoihimme ja karjuu:

”Ja, ja, ja, ja!”

Lopuksi Swein nuolee piimät pois.

Esitys on mykistävä. Yleisö ihmettelee, että mitä helvettiä tuli juuri nähtyä.

Muilla esiintyjilläkään ei ole helppoa.

”Tuo lava on ihan piimässä ja aivan saatanan liukas!”

Kilpailun voittaa Kupruilevan elefantin Olli-Erkki, joka esittää playbackinä Mana Manan Jouni Mömmöä. Hänellä on sammaleesta tehdyt pulisongit ja kaiuttimista raikaa Maria Magdalena. Kitara ja farkkutakki ovat lainassa imitoinnin kohteelta.

Voittajan julkistuksen jälkeen Olli-Erkki tuo meille kaikille kaljat.

”Kyllä tuo voitto olisi kuulunut teille”, hän tunnustaa.

Piimämiehiä.

Meitä ei voiton menettäminen häiritse.

Lähdemme Norjaan.

rytmijumalapiimalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s